пʼятницю, 17 березня 2017 р.

30-річчя Красноградської районної організації ветеранів України

16 березня в Краснограді відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці з дня утворення Красноградської районної організації ветеранів України. Теплі слова ювілярам адресували: голова райдержадміністрації Євген Третяков, голова районної ради Володимир Птишник, міський голова Володимир Максим, помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Ніна Мусатова, голова організації Василь Кривобок та інші.

Гості щиро вітали ветеранів з визначною подією, дякували за їхню працю і великі досягнення, за усі здобутки, яких вони досягли задля майбутніх поколінь.

За активну громадянську позицію та небайдужість ряд ветеранів відзначено нагородами різного рівня.

Після офіційної частини за підтримки Євгена Третякова відбувся святковий концерт за участю запрошених артистів з міста Харкова.

"Ваш досвід є цінним надбанням суспільства, яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні. І сьогодні ми засвідчуємо вам свою глибоку шану і повагу вашій мужності та самовідданій праці. Тож нехай, як в тій пісні, щасливі дні завжди повертаються у ваш куток!", - підкреслив у своєму привітальному слові очільник району.

Додамо, що Красноградська районна організація ветеранів України налічує 48 первинних організацій, а це близько 13 тисяч членів. Організація відстоює свої права й інтереси своїх членів у державних органах влади і громадських організаціях, бере участь у реалізації комплексних програм, спрямованих на соціальний захист ветеранів, інвалідів, пенсіонерів, всіх громадян похилого віку. Велику увагу приділяє організація роботі з інвалідами, учасниками бойових дій, ветеранами війни.

Немає коментарів:

Дописати коментар