понеділок, 26 червня 2017 р.

Кубок пам'яті Сергія Лобанова з футболу

24 червня на стадіоні "Ювілейний" відбувся Кубок пам'яті Сергія Лобанова з футболу, в якому взяли участь шість команд: "Олімпік" (с. Наталине), "Авангард" (с. Зоряне), "Промінь" (с. Кобзівка), "Колос" (с. Станичне, Нововодолазького району), ФК с. Піщанка та "Факел -ветерани" (м. Красноград).

 В фінальному матчі на полі зустрілись команди "Авангард" та "Факел -ветерани". З рахунком 3:1 перемогу одержала команда "Факел-ветерани".

Символічним стало те, що кубок переможцям вручала донька Сергія Лобанова - Інга , а капітаном цієї команди  був його син - Ілля Лобанов.


Номінацією "Кращий воротар" було відзначено Віталія Клиновського, команда "Промінь". "Кращим бомбардиром" був визнаний Руслан Голованьов, команда "Факел-ветерани". "Кращим півзахисником" став Михайло Мудрий, команда "Авангард", а звання "Кращий захисник" турніру отримав Ігор Довгошеєв, команда "Факел-ветерани".

Євген Третяков привітав спортсменів з подвійним святом молодості та спорту, побажав успіхів, натхнення і життєвої енергії. Він наголосив на тому, що надзвичайно важливо пам'ятати тих людей, приклад яких надихає на здобуття нових спортивних вершин.

Кубки пам'яті організовуються з метою популяризації спорту та вшанування людей, чий внесок у розвиток та становлення футболу на Красноградщині був значним, а їх досягнення назавжди залишаться в пам'яті справжніх любителів цього виду спорту.

Немає коментарів:

Дописати коментар