четвер, 22 червня 2017 р.

Відбувся черговий особистий прийом громадян

21 червня голова районної державної адміністрації Євген Третяков провів свій черговий особистий прийом громадян.

Для забезпечення оперативного прийняття рішень та надання кваліфікованих консультацій громадянам з порушених ними питань участь в прийомі взяли керівники структурних підрозділів, відділів адміністрації, а також відповідні спеціалісти.
 
Громадяни зверталися стосовно вирішення питання плати за оренду паїв, оформлення субсидії, працевлаштування, оформлення права користування або права власності на землю, облаштування дитячого майданчика,  виділення матеріальної допомоги на лікування... Чимало звернень були щодо обслуговування багатоквартирних будинків, що знаходяться на балансі  підприємств ЖКГ, а саме: виконання ремонтних робіт, благоустрій територій та ін. З приводу цього очільник району проінформував громадян про користь створення ОСББ. Він наголосив на тому, що відповідальний підхід до цього процесу сприятиме якісним змінам  у суспільному житті  та створить умови, за яких громада зможе безпосередньо вирішувати нагальні господарські питання і проблеми.

Під час особистого прийому жителі району отримали кваліфіковані відповіді на всі порушені питання. Євген Андрійович у межах своєї компетенції надав роз’яснення та доручення працівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо їх оперативного опрацювання та остаточного вирішення.

Немає коментарів:

Дописати коментар