пʼятницю, 9 червня 2017 р.

В добру путь, випускники!

Починати новий шлях варто посміхаючись, відкривши серце для нових позитивних вражень. Та все ж на святі Випускного вечора в селі Кобзівка без сліз не обійшлось. І це зрозуміло... Адже однією з найзворушливіших подій у житті людини є прощання зі школою, в стінах якої ми пізнаємо світ і перші сильні почуття, отримуємо безцінний досвід... Саме там проходять найприємніші миті дитинства та юності, тому спогади про шкільні роки назавжди залишаються в душі кожного. 

П'ятеро юнаків та дев'ятеро дівчаток 9 червня, на урочистому вечорі в сільському Будинку культури отримали свідоцтва про загальну середню освіту. Очільник району Євген Третяков відвідав свято, щоб привітати випускників, побажати їм щасливої дороги в доросле самостійне життя та вручити подарунки. "Живіть чесно, не забувайте свій рідний край, школу і тих людей, які віддали частину свого серця, виховуючи вас, і зробили все для того, щоб ви стали гідними людьми. Будьте сміливими та креативними, адже саме ці якості можуть стати запорукою успіху в час змін. Вірю в те, що ви зможете зробити так, аби ці зміни були на краще для всіх нас", - звернувся до вчорашніх школярів Євген Андрійович.

Випускники закружляли у вальсі зі своїми батьками - найдорожчими на світі людьми. Дівчатка у вечірніх сукнях, із зачісками, на високих підборах, немов чарівні принцеси, запросили на танець татусів - своїх перших захисників. Хлопці, як справжні джентельмени, ніжно обіймали матусь - жінок, які вчили їх по-справжньому любити. Вони завжди залишаться дітьми для своїх батьків. У ці хвилюючі моменти сентиментальність у залі зашкалювала. Не стримували емоцій випускники - щирі сльози заблищали в їх очах. Нелегко вилітати з-під надійного батьківського крила і йти в доросле життя, але сили й віри у себе випускникам додає думка про те, що у них завжди буде місце, куди вони зможуть повертатись, де їх завжди любитимуть і підтримуватимуть - рідний дім та школа.

Немає коментарів:

Дописати коментар