пʼятницю, 16 червня 2017 р.

День медичного працівника



Сьогодні на Красноградщині з пофесійним святом вітають медичних працівників. Професія медика є однією з найблагородніших, адже саме людям в білих халатах випали честь і обовʼязок  зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний дар - життя.

О 10.00 голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков завітав  до Наталинської амбулаторії загальної  практики – сімейної медицини  та привітав медпрацівників з  професійним святом.   Новік  Ганну Петрівну завідувача, лікаря загальної практики – сімейного лікаря за  багаторічну сумлінну працю, високий  професіоналізм, відданість справі з нагоди професійного свята голова нагородив грамотою.  

У цей святковий день працівникам амбулаторії також було вручено технічне обладнання та медичні прилади: кардіограф, пульсоксиметр, прилад для вимірювання очного тиску, сумку лікаря, пральну машину, ноутбук та принтер. Все це було придбано за кошти сільської ради. Відтепер наталинці зможуть отримати більш якісні медичні послуги, а медпрацівникам нове обладнання полегшить роботу та дасть змогу більш точно встановлювати діагнози.
 
О 13.00 з нагоди Дня медичного працівника у районному будинку культури відбулись  урочистості. З вітальними словами звернувся до «охоронців»  нашого здоровʼя очільник району. «…Ви присвятили своє життя нелегкій та відповідальній, а водночас найгуманнішій і благородній професії. Така праця неможлива без самовідданості та милосердя, адже ви допомагаєте своїм пацієнтам зберегти саме безцінне - здоров'я та довголіття. Ви завжди стоїте на сторожі людського життя…Тож бажаю вам здоровʼя, сімейного затишку, любові, щастя, справжньої віри у те, що ви робите, у свою справу, а ми віримо у вас. Нехай люди будуть завжди вам вдячні, а їхні обличчя дійсно світяться здоров'ям і щастям…», - побажав Євген Третяков.

Від себе особисто голова Красноградської райдержадміністрації хірургічному відділенню Красноградської ЦРЛ подарував пральну машину.

До привітань долучилась  і керівник благодійного фонду імені героя України Гулого І.М. Галина Третякова, яка привітала всіх медпрацівників з пофесійним святом та подарувала літню форму для працюючих у реанімаційному відділенні. Ще одним подарунком від благодійного фонду стало вітання медиків творчим колективом «Гарний настрій».

Допомагати людям – надзвичайно благородна справа. Саме медики дарують здоров’я людям, рятують від найрізноманітніших хвороб. Тому  образ медика в уяві пов’язаний з надією і захистом.  Лікар часто лікує не лише тіло, а й душу людини, вселяючи в її серце віру та надію. Тож  ми повинні цінувати це, адже вони дарують нам радість одужання та поліпшують якість здоров’я і життя.

Автор: Анастасія Рябокінь



     

Немає коментарів:

Дописати коментар