пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Перший крок у доросле життя


2 червня в дитячому садочку села Дружба відбулась хвилююча й дуже зворушлива подія. Дев'ятеро діточок-випускників цього дня попрощались з улюбленим садочком, який став для них другим домом, а вихователі та всі працівники закладу були їм не просто першими помічниками й наставниками - вони стали рідними людьми. Адже саме ці люди піклувалися про діток, віддаючи їм свою любов, повагу, ласку та щире відкрите серце. Вчорашні дошкільнята вже з 1 вересня цього року стануть першокласниками і підуть по звивистій і непростій, але такій цікавій дорозі науки та знань. А поки що для них звучить прощальний вальс. Неможливо в такі хвилини не думати про те, як швидко плине час... Від цих думок сльози іскрилися в очах батьків.
 
На випускний ранок у садочок прийшли не тільки батьки вихованців та педагоги, але і поважні гості: голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков, його радник Валерій Кицюк, начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова, депутат районної ради Володимир Бербушенко та директор Кобзівського НВК Алла Адамова.

Очільник району звернувся зі словами вдячності за виховання малят до батьків та педагогів. Він побажав їм, щоб безмежна любов, яку вони щоденно дарують дітям завжди поверталась їм сторицею, і щоб у найближчому майбутньому в них було багато приводів пишатись сьогоднішніми випускниками. Дітвору Євген Андрійович привітав з важливим кроком у доросле життя та подарував канцелярські набори, які так скоро стануть їм у пригоді. 

Винуватці свята зверталися зі словами подяки до всіх, хто дбав про їхнє щасливе дошкільне дитинство у межах закладу,  давали дорослим обіцянки стати гідними та розумними школярами.

Мали змогу висловити слова вдячності і батьки майбутніх школярів. Вони відмітили, що роки, проведені їхніми дітьми у садочку стали хорошим стартом для навчання в школі, а це, вони сподіваються, стане запорукою подальших успіхів на навчальній ниві.

Наприкінці балу директор Кобзівського НВК Алла Миколаївна вручила вихованцям дипломи випускників дитячого садка, що запалило вогник  гордості в очах малюків. Були вручені також подяки батькам за допомогу у вихованні та навчанні дітей.

Одним словом, випускний вдався на славу. Про нього довго пам’ятатимуть не тільки діточки-випускники, але й усі присутні, які побували в той день у казковому домі, де живе дитинство, на святі прощання, святі, що знаменує початок нового, насиченого періоду життя малят.

Немає коментарів:

Дописати коментар