пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Весело, гамірно та зі смаком

З таким настроєм на Малій площі міста відбувся вже традиційний парад візочків і карапузів. Це красиве дійство містянам організував Молодіжний центр сектору молоді та спорту райдержадміністрації. Воно стало яскравою кульмінацією Дня захисту дітей у Краснограді, 1 червня.

Цьогоріч до урочистої ходи долучилися 14 родин. Уперше у конкурсі взяли участь дитячі садочки міста: ДНЗ № 17, ДНЗ № 18 та дошкільний підрозділ НВК № 3. Щороку учасники дивують земляків польотом своєї фантазії. Нинішнє свято не стало виключенням. Тендітні принцеси та задерикуваті піратки, чарівні україночки та відважні козаки, медсестра й представники інших важливих професій… керували нинішнім парадом. Від Будинку ради конкурсанти продефілювали головним майданом міста, вул. Полтавською та вул. Бєльовською і фінішували на Малій площі, де їх вже чекали численні глядачі.

Тут гостей і учасників свята з Днем захисту дітей привітали голова райдержадміністрації Євген Третяков і очільник райради Володимир Птишник. Свої вітання дітворі та їхнім рідним висловили начальник відділу освіти РДА Антоніна Турова та завідувач сектору молоді та спорту РДА Оксана Веклич.

Переможців визначали у трьох номінаціях: «Кращий візочок», «Кращий карапуз» і «Кращі карапузи дитячого садочка». Поки журі радилося, дітлахів рухливими іграми та конкурсами розважали Веселушки-ведучі Молодіжного центру, виступали танцювальні колективи РЦДЮТ і ДЮСШ.


Нарешті інтригу було розкрито.

Отже, перемогу у категорії «Кращий візочок» виборола родина Березовських із Краснограда – мама Дар’я, тато Роман та їхня маленька донечка Юлечка. Дитячу коляску вони переобладнали в ошатну українську хатинку.

Кращим карапузом журі визнало Тараса Салімона. Разом із мамою Світланою вони перевтілилися в індіанців.

У змаганні дитячих садочків перемогли малюки з дошкільного підрозділу НВК № 3, які постали перед глядачами в образах мешканців вигаданого міста професій КіндерВіль. Відзнаки та подарунки призерам, а також пам’ятні дипломи всім учасникам дійства вручав голова журі Євген Третяков. Спеціальним призом – сертифікатом на відвідини майстер-класу з виготовлення піци, вихованців дитсадка із НВК № 3 відзначила власниця кафе «Піца» Галина Третякова.

Після завершення параду красноградці не поспішали розходитися. Чому все цікаве так швидко закінчується? – питання, на яке немає відповіді.

Немає коментарів:

Дописати коментар