понеділок, 26 червня 2017 р.

Свято щасливих людей

Говорять, що молодість - це не вік, а стан душі. Той стан, коли людина відчуває себе по-справжньому щасливою, отримуючи насолоду від життя, від кожної його миті.
 
Святкування Дня молоді на Красноградщині подарувало мешканцям різного віку можливість вловити ті неповторні щасливі моменти молодості й наповнитись життєвою енергією.
Молодість, рух і спорт завжди йдуть поруч. Тому почалось все з самого ранку зі старту святкового велопробігу та мотопробігу на малій площі міста. Колона, яку очолив голова райдержадміністрації Євген Третяков, проїхавшись вулицями та привітавши містян зі святом, фінішувала на міській зоні відпочинку. Де на всіх присутніх чекала насичена програма: фестиваль фарб "Hollywood", що супроводжувався веселими конкурсами, дискотекою та жартівливими іграми. Найбільше вражень молоді подарував "бій" фарбами - розвага, яка в прямому сенсі розфарбувала життя яскравими кольорами веселки й дозволила поринути в атмосферу абсолютної свободи, шаленства та безтурботності. Водночас на спортивних майданчиках відбувались змагання з пляжного волейболу, футболу та дартцу.

Сектор молоді та спорту КРДА і Молодіжний центр доклали чимало зусиль для того, щоб свято вийшло на славу і надовго запам'яталось мешканцям міста та району.

Ввечері все продовжилось на центральній площі міста виступом кавер-гурту "Holiday" та молодіжною дискотекою. 

 "Молодь діє за підтримки Євгена Третякова", - цей лозунг часто звучав того дня. І він був безсумнівно доречним, адже під патронатом голови райдержадміністрації пройшло не лише свято Дня Молоді. Євген Андрійович постійно підтримує і особисто долучається до всіх молодіжних заходів, активно співпрацює з молоддю, крокує в ногу з часом і часто виступає новатором, демонструючи нетривіальні способи управління.







Немає коментарів:

Дописати коментар