пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Відкриття групи раннього віку у дошкільному підрозділі Кобзівського НВК в с.Дружба


З 2016 року навчальні заклади Красноградського району співпрацюють з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ, який надає підтримку у проведенні капітальних ремонтів дошкільних навчальних закладів та їх оснащення відповідним обладнанням та інвентарем.

Відповідно до Плану розвитку мережі дошкільних навчальних закладів Красноградського району на 2016 рік та з метою охоплення дошкільною освітою дітей сільської місцевості у 2016 році було вжито заходів для відкриття групи для дітей раннього віку у дошкільному підрозділі Кобзівського НВК, розташованого в с. Дружба. До 2016 року група раннього віку в дошкільних закладах сільської місцевості функціонувала лише у Наталинському НВК. 

Для проведення ремонтних робіт у дошкільному підрозділі були використані фінансові ресурси Кобзівської сільської ради, благодійна допомога ПАОП «Промінь» та благодійна допомога Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. 

У 2016 році до плану підтримки дошкільних навчальних закладів Харківської області було включено дошкільний підрозділ Кобзівського НВК, розташованого у с.Дружба, у якому було прийнято рішення відкрити групу раннього віку. В рамках співпраці з фондом ЮНІСЕФ новостворена група була забезпечена новими дитячими меблями, м’яким інвентарем, спортивним та ігровим обладнанням.

Крім поставки обладнання фондом ЮНІСЕФ, для відкриття групи було використано 115 тис. 721 грн., з них 48 тис. 710 грн. бюджетних коштів (субвенція Кобзівської сільської ради) та 67 тис. 011 грн. благодійної допомоги ПАОП «Промінь».

Немає коментарів:

Дописати коментар