середу, 21 червня 2017 р.

Болюче відголосся війни

Немає нічого страшнішого війни... ЇЇ пекельний подих довелось відчути багатьом поколінням наших співвітчизників. На жаль, історія циклічна, а людство так і не зробило правильних висновків щодо недопустимості насилля на Землі. Тому і сьогодні українці потерпають від дій зовнішніх агресорів - на Сході продовжуються збройні конфлікти. 

22 червня в Україні оголошено Днем скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.  Цей день став початоком найбільш кривавого для України періоду Другої світової війни, в якій загинуло близько 60 млн осіб, не говорячи вже про поранених і тих, хто безвісти пропав. Лихо й страждання, які пережили люди, незмірні.

У  неспокійний час для нашого народу ця дата має особливе значення. Адже в цей день на мітингах та зібраннях лунають гіркі слова про наслідки війни, озвучуються жахливі статистики, що висвітлюють кількість загиблих, як нагадування і застереження прийдешнім поколінням.

Схилімо ж голови в скорботі за тими, хто не пережив воєнних лихолітть: військовими, що склали голови для  утвердження миру та цивільними людьми, чиї долі обірвали жорстокі війни, від яких в різні часи потерпала наша рідна земля!

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар