четвер, 29 червня 2017 р.

Медична галузь Красноградщини поповнилась новими кваліфікованими кадрами


У медичній родині Красноградщини свято. Сьогодні перепустку в професійну діяльність отримали 84 випускника Комунального закладу охорони здоров'я "Красноградський медичний коледж".

Вперше за роки існування навчального закладу 45 випускників  відділення "Сестринська справа" та 39 - "Лікувальна справа" отримали дипломи міжнародного зразка за  спеціальністю "сестра медична" та "фельдшер" відповідно, за яким вони тепер зможуть працевлаштуватись не лише в Україні, а й за її межами. 

Захід відвідав голова райдержадміністрації Євген Третяков, який за час свого керівництва продемонстрував розуміння актуальних проблем, що існують у медичній сфері нашого району. Євген Андрійович не словом, а ділом продовжує доводити свою небайдужість щодо забезпечення сталого функціонування закладів охорони здоров'я. 

"Проблема нестачі кваліфікованих медичних кадрів на сьогодні є досі актуальною. Я впевнений, що вам - молодим, енергійним, завзятим, - під силу зробити все можливе, щоб виправити цю ситуацію і стати справжніми спеціалістами, які виведуть медичне обслуговування в нашій країні на якісно новий рівень. Для цього треба не зупинятись на досягнутому, продовжувати навчання, самовдосконалюватись і наполегливо йти вперед до нових вершин", - звернувся до винуватців святкової події Євген Андрійович. 

Спасіння і збереження життя та здоров'я людини - дуже відповідальна та важлива справа, яка під силу далеко не кожному. Шлях справжнього медика починається з довгого й сумлінного навчання, отримання професійних вмінь та навичок. І хто обирає цей шлях - присвячує себе служінню людині, тому медичні працівники - це, перш за все, взірець гуманізму, добра та милосердя. 

Випускники Красноградського медичного коледжу тільки-но розпочали свою благородну та почесну місію. Тож нехай вони завжди будуть впевнені у виборі життєвого покликання і відчувають внутрішню силу для виконання свого святого обов'язку. 

Немає коментарів:

Дописати коментар