середу, 3 травня 2017 р.

У великому футболі — новий сезон

Справжнє літнє тепло покликало вболівальників на стадіон «Ювілейний». Першого травня тут організували Кубок Красноградської районної федерації з футболу.

За почесний трофей змагалися вісім команд: сел. Дружба, «Авангард» с. Зоряне, «Олімпік» с. Наталине, с. Піщанка, «Колос» с. Станичне Нововодолазького району, «Зоря» с. Миколо-Комишувата та ще одна ФК с. Наталине.










Відкриття футбольного сезону традиційно розпочалося урочистостями. Учасників і гостей турніру привітали очільник райдержадміністрації Євген Третяков, новоспечений голова районної федерації футболу Олександр Шатохін та завідувачка сектору молоді і спорту РДА Оксана Веклич. Підняти Державний Прапор України та стяг райфедерації футболу довірили гравцям Євгенієві Домненку і Володимирові Савчуку.

Змагання проходили за коловою системою відразу на нижньому та верхньому полях. У фінальній грі зійшлися «Авангард» та «Олімпік». Авангардівці показали спортивний характер і волю до перемоги, не залишивши суперникам жодних шансів. Таким чином вони перемогли з рахунком 2:0. Слід зазначити, що до вирішального матчу фаворити зіграли з «Променем», піщанцями та «Зорею», не зазнавши жодної поразки. Щоразу їм удавалося вкинути у ворота супротивників по одному м’ячеві.

Отже, володарем Кубка федерації став «Авангард» с. Зоряне, фіналістом змагань — «Олімпік» с. Наталине. Обидві команди Є Третяков нагородив грамотами райдержадміністрації, а кожен їхній гравець отримав ще й медаль.

Наступний турнір на стадіоні «Ювілейний» відбудеться цієї неділі. Спортсмени змагатимуться за Кубок героїв Красноградщини. Не пропустіть!

Джерело:http://visti-krasnograd.net 

Немає коментарів:

Дописати коментар