середу, 17 травня 2017 р.

40 років БУ "Укрбургаз"

Цими днями працівники газовидобувної промисловості відзначають важливу дату - 40-ву річницю з дня утворення БУ "Укрбургаз" ПАТ "Укргазвидобування". А разом з ними святкуємо всі ми - жителі Красноградщини. Адже кожен розуміє, яку важливу роль відіграє ця галузь для забезпечення життєдіяльності та розвитку нашого краю. Дане підприємство є по своїй суті містоутворюючим. Видобуток газу на території Красноградського району сприяє динамічному розвитку паливно-енергетичного комплексу всієї держави, як запоруки успішної перебудови економіки України, її енергетичної незалежності та національної безпеки.

З нагоди цього свята я щиро вітаю працівників БУ "Укрбургаз" та дякую усім, хто пов’язав свою трудову діяльність з видобутком, переробкою і постачанням газу, за високий професіоналізм та компетентність у своїй нелегкій праці! Адже результати діяльності галузі значною мірою визначають стан та рівень розвитку всієї промисловості, впливають на загальну соціально-економічну ситуацію в районі. 

Працівники підприємства-ювіляра своєю старанною працею, організованістю та дисциплінованістю, з почуттям відповідальності роблять усе можливе для забезпечення енергетичних потреб населення. 

За 40 років співробітники цієї організації здолали чимало труднощів і перешкод, щоб досягти таких успіхів і висот. І я хочу побажати, щоб ви не зупинялися на досягнутому! Нехай підприємство міцніє та розвивається для благополуччя й стабільності його працівників, кожного мешканця Красноградщини, та для процвітання нашого району і всієї України.

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар