середу, 10 травня 2017 р.

Шляхами пам'яті


Таку символічну назву мав святковий квест, організований Молодіжним центром сектору молоді та спорту райдержадміністрації з нагоди Дня Перемоги. Він проходив 9 травня на стадіоні "Ювілейний" за участі команд студентів Красноградських вишів, представників районної організації партії "Солідарність" та членів молодіжної організації "Ми молоді".
Умови квесту та зміст завдань не були пов'язані з воєнною тематикою, а мали розважальний характер. Учасники просто активно та весело проводили час у компанії друзів. І саме в цьому є певний символізм... Адже понад 70 років тому такі ж юнаки та дівчата - молоді, спраглі до життя, не могли сповна насолодитись найпрекраснішим віком. Це право у них забрала страшна війна... 

В пам'ять про тих, хто зазнав лихоліть війни, терпів болючі втрати, рано подорослішав та став на захист Вітчизни, і був проведений цей молодіжний захід.

Фото Александры Темченко.Підсумки квесту підбив голова районної державної адміністрації Євген Третяков. Звертаючись до молоді, він закликав усіх бути активними, сміливо крокувати вперед до своїх мрій, долаючи перешкоди, які траплятимуться на шляху. Бо квест - це певна проекція того шляху. І кожен робить для себе висновок: труднощі перемагати легше в команді друзів, однодумців - тих, хто зможе підтримати та допомогти.

Організатори потурбувались, щоб учасники змогли відновити свої сили після змагання. Тому по його закінченню всіх чекала смачна польова каша.

Немає коментарів:

Дописати коментар