середу, 24 травня 2017 р.

Спорт - це модно, але головне - корисно для здоров'я

Фото Євгена Третякова.Проблема здоров’я стала сьогодні однією з найбільш актуальних, оскільки стан громадського здоров’я виступає важливим показником збереження і розвитку людського потенціалу будь- якої країни.

Фото Євгена Третякова.Красноградщина взяла участь у Всеукраїнському соціальному спортивному проекті "Здорова нація - майбутнє України". Завданням проекту є: профілактика негативних явищ у середовищі дітей і молоді, пропаганда здорового способу життя, виховання любові до занять спортом. Заходи по втіленню проекту проводяться у партнерстві з представникам влади, бізнесу та громадськості.

Фото Євгена Третякова.Зокрема, 24 травня Молодіжним центром райдержадміністрації було організоване безкоштовне фітнес-тренування для всіх бажаючих. А таких було чимало. Особливо захід зацікавив малечу та активну молодь, які з задоволенням виконували фізичні вправи під запальні мотиви. Тепла сонячна погода, ритмічна музика та веселі рухи сприяли створенню приємної атмосфери та подарували чудовий настрій усім учасникам акції і глядачам. 

Фото Євгена Третякова.Тренування розпочались з виконання комплексу вправ, які підготувала та продемонструвала присутнім тренер проекту Яна Білецька, далі в ролі фітнес-інструкторів виступили спеціаліст Молодіжного центру КРДА Ірина Іванова та учасниці молодіжної організації "Ми молоді" Олександра Шатохіна та Марина Баркова. Виступаючи волонтерами Всеукраїнського національного проекту, наші дівчата демонструють свою активну громадянську позицію, свідомість та бажання змінити світ на краще. 

Фото Євгена Третякова.Підтримати тих, хто обирає здоровий спосіб життя і власним прикладом закликає інших бути активними  та спортивними, завітав очільник району Євген Третяков. "Районна влада надає всіляку підтримку для втілення подібних проектів на Красноградщині. Адже вони мають глибокий соціальний зміст і сприяють поліпшенню стану здоров'я та самопочуття населення", - підкреслив Євген Андрійович.

Відтепер такі заняття будуть проводитись щосереди о 17:00 на багатофункціональному спортивному майданчику біля Молодіжного центру (3 м-н). Тож організатори закликають усіх долучатись до заходу, щоб він став традиційним і більш масовим. 

Фото Євгена Третякова.Здоров’я – не власна справа кожної людини. Адже здорова людина живе повноцінним життям і приносить велику користь суспільству. Однак багато в чому наше здоров`я залежить від нас самих і ми самостійно робимо вибір. Тому зробімо вибір на користь себе та держави!

До відома: проект проходить за ініціативи переможців "Школи лідерства Ігоря Райніна" під патронатом Голови ХОДА Юлії Світличної, за підтримки Управління охорони здоров'я ХОДА, Управління молоді та спорту ХОДА, ГО"ВСБ"Еліта нації", інформаційної підтримки Харківського обласного центру молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар