четвер, 25 травня 2017 р.

Привітання з нагоди Останнього дзвоника та Дня захисту дітей

Картинки по запросу діти україниШановні жителі Красноградщини, прийміть щирі вітання з нагоди наступаючих свят - Останнього дзвоника та Дня захисту дітей!
Усі ми родом з дитинства… Це найпрекрасніша пора життя людини, час великих відкриттів, коли все здається новим та незвіданим. Світ дитинства чарівний та цікавий, сповнений мрій та щирої радості. Однак, щоб так було в кожної дитини, доводиться докладати зусиль, в першу чергу, дорослим. 

Наближаються чудові святкові дні - Останній дзвоник та День захисту дітей. У них багато спільного, адже школа є тим надійним острівком для дитини, де реалізуються її права, де вона отримує соціальний захист та підтримку. Напередодні цих свят хочеться звернутись спочатку до батьків, педагогів, психологів, бо саме вони роблять усе можливе для того, щоб в юних душах яскраво горів вогник добра, любові, знань… У наших силах створити всі необхідні умови для дорослішання юного покоління, аби в майбутньому наші діти стали гідними громадянами України: розумними, справедливими, чесними, з правильною системою цінностей. 

Діти Красноградщини неймовірно талановиті, творчі та кмітливі. В цьому я переконуюсь майже щодня. І це спільна заслуга як сім’ї, так і закладів освіти - результат двостороннього зв’язку. 

Я щиро вітаю усіх дітей Красноградського району із закінченням навчального року та початком літнього відпочинку. Бажаю використати цей час з користю і насолодитись прекрасним періодом дитинства та юності. Випускникам зичу успіхів, добра та великої кількості доріг. Нехай усі вони будуть світлими та відкривають гарні перспективи для вас. Усім дорослим бажаю дозволяти собі хоч іноді впадати в дитинство: радіти дрібницям, безтурботно розважатись, а головне – бути щирими, більше мріяти й вірити в чудо. Давайте не забувати, що саме ми є творцями дитячого щастя. Діти дивляться на нас… Будьмо ж гідним прикладом для них!

З повагою Є. Третяков,
голова райдержадміністрації.

1 коментар: